WERKWIJZE INLOG SMART FMS

      Reacties uitgeschakeld voor WERKWIJZE INLOG SMART FMS

Om inzicht te krijgen in je eigen rekeningen (beheer-leefgeld-spaar) kun je via je bewindvoerder inloggegevens ontvangen. Je kunt vervolgens inloggen op www.mijngeldcoach.nl via inlog clienten. Log je fout in dan eerst terug naar www.mijngeldcoach.nl
Je kunt ook inloggen via www.mijnsmartfms.nl . Log je fout in dan eerst terug naar www.mijnsmartfms.nl

Je kunt met een Android telefoon ook de Mijn Smart FMS app downloaden uit de playstore.

11-11-2022:
In de Mijn Smart FMS app voor de Android toestellen, heeft er een optimalisatie plaatsgevonden waarbij het gebruik van de app op telefoons van Chinese fabrikanten zoals Xiaomi, Redmi en Huawei nog optimaler is. Voor deze optimalisatie dien je als gebruiker de app wel opnieuw te installeren.