TIP MEI 2019

      Reacties uitgeschakeld voor TIP MEI 2019

Reserveren-sparen.
Wist jij dat er eigenlijk wel 2000 euro op je spaarrekening moet staan voor onvoorziene omstandigheden? Om er voor te zorgen dat plotselinge onvoorziene kosten betaald kunnen worden, is het belangrijk dat je bewindvoerder reserveert en spaart. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan om het eigen risico van je zorgkosten te kunnen betalen. De eerste 385 euro moet je namelijk altijd zelf betalen. Maar ook als je mobiel, wasmachine, fiets of iets anders plots stuk is wil je daar het liefst gelijk een oplossing voor. Misschien heb je ook wel eens een spaardoel, zoals een vakantie, je rijbewijs halen of zoiets. Soms moet je keuzes maken. Als je spaardoelen hebt, dan kunnen andere zaken misschien even niet of moet dat wat minder.